Antifume, megoldás minden dohányos számára

Antifume, megoldás minden dohányos számára  

Minden dohányosnak, időről időre, egy kis segítségre van szüksége, a kellemetlen helyzetek leküzdésében. Olyan helyzetekről van szó, amikor a dohányost kényszerérzet keríti hatalmába, és bármit megtenne, hogy elszívhasson egy szál cigarettát, de a körülmények ezt nem teszik lehetővé, így kellemetlen pillanatokat kell megélnie.  Ilyen helyzetre bárhol és bármikor sor kerülhet, a hivatali ügyintézéstől kezdve egészen a kórházi kezelésig. A múltban ezt a dohányosoknak el kellett szenvedniük, manapság viszont már létezik egy nagyon kényelmes, kellemes, ráadásul egészséges megoldás a dohányzásról való leszokásra. Szeretné tudni, mi ez a megoldás? A válasz az AntiFume orr inhalátor. A dohányzás leszokási fázisai rengeteg kis lépésből állnak, az AntiFume pedig segíthet megtalálni és elindulni ezen az úton. 

Egyedi termék a dohányfüst ellen

Az AntiFume egy egyedi és természetes összetevőkből készült termék, mely tökéletes segítség lehet minden dohányos számára. Az inhalálás következtében megszűnik a dohányzás utáni vágy, ami legalább 50 percig kitart. Az Antifume használata esetén 30%-kal csökken az elszívott cigaretták száma, és egyharmadával nő a dohányzások között eltelt időtartam.

Vény nélkül kapható

Az Antifume orr inhalátor előnye, hogy orvosi vény nélkül is beszerezhető, hiszen használata nem igényel semmilyen orvosi felügyeletet, hatása pedig a felbontást követő 45 napig garantált. Az inhalátor más gyógyszerekkel történő együttes használata esetén semmilyen komplikáció nem várható, elhagyása nem idéz elő elvonási tüneteket. A termék használata fokozatosan segít leszokni a dohányzásról, miközben javítja orrüregének nyálkahártya állapotát is.  

AntiFume mint biotermék

Az Antifume kicsi, kompakt kiszerelésének köszönhetően gond nélkül elfér a zsebében vagy egy kisebb táskában, így bármikor könnyedén, egyszerűen használhatja és érezheti az inhalátor azonnali és gyors hatását, elősegítve ezzel a kevesebb dohányzást. A dohányzásról való leszokás homeopátiával manapság már nagyon is lehetséges. Az Antifume összetevői kizárólag természetes anyagokat és illóolajokat tartalmaznak, melyek egyedivé teszik az inhalátort a biotermékek között.