Belélegzés

Miért éppen egy inhalátort fejlesztettünk ki? Mert az Ön egészségére gondoltunk!

Napjainkban a dohányzásról való leszokás homeopátiával is lehetséges már. Az AntiFume inhalátor természetes illóolajokból, szabadalmaztatott összetevőkből áll. A speciális termékösszetevők egyedülálló eredményt biztosítanak minden dohányos számára, hiszen az Antifume használata következtében ugyanazt az érzést tapasztalhatjuk, mintha elszívtunk volna egy szál cigarettát. Az inhalátor hatékonysága klinikai vizsgálatokkal tudományosan megalapozott, amit a novoszibirszki régió fő terapeutája, Viktor Dobrisev professzor vezetésével külön szakértői team segítségével végeztek.

Hogy működik az AntiFume inhalátor?

"A kísérlet célja az inhalátor az egyén dohányzási szokásaira kifejtett hatásának az értékelése volt." - magyarázza Drobishev professzor. A tanulmány végeredménye a szakemberek elvárásait is felülmúlta. A termék jelentősen csökkentette az elszívott cigarettaszálak mennyiségét. Vajon minek köszönhető ez a rendkívüli eredmény? A válasz az AntiFume inhalátor 100%-ban természetes összetevőiben és megfelelő használatában rejlik. Ha dohányzás utáni vágyat érez, helyezze az inhalátort az orrához, és lassan, 5-7 alkalommal inhaláljon. Az agyban található idegközpontok, a szaglószervek által azonnali jelet kapnak a dohányzás utáni vágy tompítására. 

Az inhalálás mindenki számára ideális

Az inhalációt az orvostudományban is nagyon gyakran használják, főleg az adott problémára kifejtett közvetlen hatásainak köszönhetően. Az AntiFume használatának során a termék természetes összetevői célzottan az agyba jutnak, s ezáltal enyhítik a cigaretta utáni csillapíthatatlan vágyat. Ezt személyes tapasztalatok is alátámasztják: „Az inhalátor nagyon sokat segít nekem a munkám során, amikor nincs lehetőségem rágyújtani. Az AntiFume jelentősen csökkenti a dohányzás utáni vágyamat." – jegyezte meg Bodor Péter, bíró. 

Az Antifume jótékony hatása az egészségre

Az AntiFume inhalátor megszünteti a klasszikus cigaretta és egyéb dohánytermékek által okozott negatív hatásokat. Ezen kívül jótékony hatással van az orrüregre is. „Javítja az orrüreg nyálkahártyájának állapotát“ – magyarázza Drobishev professzor.