Blog

Antifume, megoldás minden dohányos számára  

Minden dohányosnak, időről időre, egy kis segítségre van szüksége, a kellemetlen helyzetek leküzdésében. Olyan helyzetekről van szó, amikor a dohányost kényszerérzet keríti hatalmába, és bármit megtenne, hogy elszívhasson egy szál cigarettát, de a körülmények ezt nem teszik lehetővé, így kellemetlen pillanatokat kell megélnie. Ilyen helyzetre bárhol és bármikor sor kerülhet, a hivatali ügyintézéstől kezdve teljesen a kórházi kezelésig. 

Tovább a cikkre...

Utazás

Minden dohányos rémálma tud lenni, ha egy több órás utazásra kerül sor, ahol esélytelen, hogy rágyújthasson. Tudja, hogy bármikor rátörhet a kényszeres dohányzás utáni vágy, mely kellemetlen pillanatokat tud okozni számára.

Tovább a cikkre...

Belélegzés

Az AntiFume inhalátor természetes illóolajokból, szabadalmaztatott összetevőkből áll. A speciális termékösszetevők egyedülálló eredményt biztosítanak minden dohányos számára, hiszen az Antifume használata következtében ugyanazt az érzést tapasztalhatjuk, mintha elszívtunk volna egy szál cigarettát.

Tovább a cikkre...

Természetes alapanyagok

Az AntiFume inhalátor előnye a 100%-ban természetes összetétele. Az AntiFume számos esszenciális olajat és természetes kivonatot tartalmaz, melyek az orr nyálkahártyáján keresztül az idegrendszerbe jutva gondoskodnak az azonnali és gyors hatásról. 100%-ban naturális összetevőinek előnye, hogy használata nem igényel állandó orvosi felügyeletet, más gyógyszerekkel történő együttes alkalmazása esetén semmilyen komplikáció nem várható, elhagyása pedig nem idéz elő elvonási tüneteket. 

Tovább a cikkre...