Blog

Vajon létezik végleges leszokás?

Minden dohányos életében eljön egyszer az az idő, amikor felteszi a kérdést magának: lehet, hogy el kellene gondolkodnom a dohányzásról való leszokásról? A kérdést feltenni könnyű, cselekedni viszont annál nehezebb. 

Tovább a cikkre...


A dohányzással igen, de a kávézással nem kell felhagynunk!

A kávézás jótékony hatással lehet szervezetünkre, ugyanez viszont nem igaz a dohányzásra, valamint a nikotin és koffein együttes hatására sem. Érdemes mihamarabb megszabadulni a káros szokástól, hiszen az szervezetünk és a kávézás javára is válhat.

Tovább a cikkre...


A dohányzás káros hatásai a bőrre

Manapság már rengeteg helyen találkozhatunk dohányzás elleni kampányokkal, amelyek annak káros hatásait fejtik ki. Ilyenkor általában a legsúlyosabban hangzó figyelmeztetések jönnek szembe velünk: például, hogy megnő a szív- és érrendszeri valamint a légzőrendszeri megbetegedések és halálozások száma, nő a cukorbetegség, valamint a rákos megbetegedések kialakulásának valószínűsége dohányzás esetén.

Tovább a cikkre...


Antifume, megoldás minden dohányos számára  

Minden dohányosnak, időről időre, egy kis segítségre van szüksége, a kellemetlen helyzetek leküzdésében. Olyan helyzetekről van szó, amikor a dohányost kényszerérzet keríti hatalmába, és bármit megtenne, hogy elszívhasson egy szál cigarettát, de a körülmények ezt nem teszik lehetővé, így kellemetlen pillanatokat kell megélnie. Ilyen helyzetre bárhol és bármikor sor kerülhet, a hivatali ügyintézéstől kezdve teljesen a kórházi kezelésig. 

Tovább a cikkre...


Utazás

Minden dohányos rémálma tud lenni, ha egy több órás utazásra kerül sor, ahol esélytelen, hogy rágyújthasson. Tudja, hogy bármikor rátörhet a kényszeres dohányzás utáni vágy, mely kellemetlen pillanatokat tud okozni számára.

Tovább a cikkre...


Belélegzés

Napjainkban a dohányzásról való leszokás homeopátiával is lehetséges már. Az AntiFume inhalátor természetes illóolajokból, szabadalmaztatott összetevőkből áll. A speciális termékösszetevők egyedülálló eredményt biztosítanak minden dohányos számára, hiszen az Antifume használata következtében ugyanazt az érzést tapasztalhatjuk, mintha elszívtunk volna egy szál cigarettát.

Tovább a cikkre...


Természetes alapanyagok

Az AntiFume inhalátor előnye a 100%-ban természetes összetétele. Az AntiFume számos esszenciális olajat és természetes kivonatot tartalmaz, melyek az orr nyálkahártyáján keresztül az idegrendszerbe jutva gondoskodnak az azonnali és gyors hatásról. 100%-ban naturális összetevőinek előnye, hogy használata nem igényel állandó orvosi felügyeletet, más gyógyszerekkel történő együttes alkalmazása esetén semmilyen komplikáció nem várható, elhagyása pedig nem idéz elő elvonási tüneteket. 

Tovább a cikkre...


Mit tehetünk a dohányfüst ellen?

A dohányzással járó kellemetlen füstszag nem csak ruháinkba, de autóinkba és még lakásunk falaiba is beleivódik. Az is előfordul, hogy az előző tulajdonos után marad a kellemetlen odor és ennek megszüntetése ránk vár majd. Sajnos nem minden esetben elég a szellőztetés.

Tovább a cikkre...


Hogyan szokjunk le a dohányzásról?

A dohányzásnak rengeteg káros, szervezetünkre gyakorolt hatása van. Tájékozódjon a dohányzás okozta káros tényezőkről, arról, hogy miért érdemes és hogy miképpen hagyhatja el a cigerattát! Van megoldás!  

Tovább a cikkre...


Dohányzásról leszokás: módszerek, amik segíthetnek

Milyen dohányzásról való leszokást segítő módszerek léteznek? Vajon alkalmazásuk tényleg hatással van a használóikra? 

Tovább a cikkre...


A dohányzásról való leszokás következtében keletkező stressz enyhítése

Mit tehetünk annak érdekében, hogy a leszokás következtében felmerülő stresszt enyhíthessük?

Tovább a cikkre...


A passzív dohányzás káros hatásai

A leszokás nem csak a dohányzó szempontjából fontos, hanem a családja, barátai, szerettei és minden körülötte lévő szempontjából is, hiszen a passzív dohányzás is károsan hat a szervezetre.

Tovább a cikkre...


A dohányzás és a terhesség kapcsolata

A dohányzó anya születendő gyermekét is veszélyezteti. Hihetetlen, de sokan még mindig nem gondolnak bele abba, hogy milyen veszélyeket rejthet a kisbabák számára, ha az anya, vagy a körülöttük lévők dohányoznak.

Tovább a cikkre...