Természetes alapanyagok

Az AntiFume, az első természetes dohánypótló

A dohányzásról leszokni elképesztően nehéz folyamat, de az AntiFume számos esszenciális olajat és természetes kivonatot tartalmaz, melyek az orr nyálkahártyáján keresztül az idegrendszerbe jutva gondoskodnak az azonnali és gyors hatásról. 100%-ban naturális összetevőinek előnye, hogy használata nem igényel állandó orvosi felügyeletet, más gyógyszerekkel történő együttes alkalmazása esetén semmilyen komplikáció nem várható, elhagyása pedig nem idéz elő elvonási tüneteket.   

Mit tartalmaz pontosan az AntiFume?

Az AntiFume orr inhalátor a dohányfüggőség csökkentése mellett alkalmas a légzőszervezek megbetegedéseinek gyógyítására, illetve azok megelőzésére kombinált terápia alkalmazásával. Az AntiFume® inhalátor összetétele: 30% fekete bors illóolaj, 30% édeskömény-kivonat, 40% bazsalikom illóolaj és dohánylevél kivonat. Nyíltan mondhatjuk, hogy a dohányzásról leszokás homeopátiával sokkal egészségesebb, mint bármilyen nikotinos rágó, vagy dohányzás elleni tapasz.

Hogyan szokjunk le a dohányzásról az AntiFume segítségével?

Az AntiFume inhalátor leghatékonyabb használatát, és a pontos hatásait, a novoszibirszki térség kutatóinak tanulmánya tárja fel. A szakértők a klinikai vizsgálatokhoz diákokat és egészségügyi dolgozókat választottak ki. „Ennek az oka, hogy tisztában vagyunk azzal, minél több a munkahelyi stressz, annál nagyobb az elszívott cigaretták száma“ – magyarázzák a tudósok.

Minden résztvevő legalább öt éven keresztül, napi 10-15 cigarettát szívott el. A tanulmány során megdöbbentő eredmény született: a résztvevőknél a harmadára csökkent az elszívott cigaretták száma. Megállapították, hogy minél rendszeresebb az inhalálás, annál jobb eredmény érhető el, a dohányzás nélkülözésében.  "Jelentős nikotinfüggőségben szenvedő személyek esetében minimum napi 6-7 inhaláció javasolt, hogy az aroma-készítmények kellően kifejthessék hatásukat" - állapították meg a szakemberek a tanulmányban. A kutatások alapján is látható, hogy mindenki számára lehetséges a leszokás a dohányzásról.